Tri priznanja UEPS-a Blumen group-u

Po jubilarni pedeseti put obeležen je Dan propagandista Srbije. Sinoć su u prepunoj konferencijskog Sali hale IV Beogradskog sajma tradicionalno dodeljena Priznanja najuspešnijim agencijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u protekloj godini: Priznanja za najbolju kampanju, najbolji TV spot, radio spot, outdor kampanju, print, dizajn, izdavaštvo, specijalna Priznanja (Nagrada za životno delo…), itd.

Naša agencija imala je tu čast da ove godine, među trista prijavljenih radova odnese tri nagrade Udruženja ekonomskih propagandista Srbije: Priznanje za web sajt Hello, Serbia!, naš autorski projekat; Priznanje za odnos prema kupcima, za akciju „Knjige su u Modi!“, sprovedenu za našeg dragog klijenta modnu kuću „Luna“ i Priznanje za on line projekat „Ja Za Kraljevo“, u kome smo bili deo tima. Nagrade su svečano uručene osnivaču i direktorki Blumen group, Nataši Pavlović Bujas; Zoranu Torbici, ispred projekta „Ja Za Kraljevo“ i direktorki i vlasnici modne kuće „Luna“, Biljani Jovanović.

UEPS je osnovan davne 1960.godine kao udruženje građana. Danas predstavlja  modernu asocijaciju, koja afirmiše i unapređuje marketinško-propagandnu struku i  bez čijeg je delovanja u modernom vremenu  nemoguće tržišno komunicirati. Jedina je strukovna asocijacija u Srbiji koja se bavi edukacijom i obukom ljudi iz sveta  marketinških komunikacija u cilju  profesionalizacije. Zato su za nas ove nagrade prestižne, a kako su od kolega iz branše to ih čini i najkompetentnijim, ali i najdražim.

Leave a reply