KNJIGE SU U MODI!

Motivisani 55. Međunarodnim sajmom knjiga za našeg dragog klijenta, modnu kuću Luna, osmislili smo i uspešno sproveli akciju „Knjige su u Modi!“

Akcija „Knjige su u Modi!“ predstavljala je kniževno-modne večeri, uz druženje sa našom poznatom književnicom Mirjanom Bobić Mojsilović,  a sprovedena je u Beogradu, Požarevcu i Novom Sadu od 25. do 27. oktobra u buticima modne kuće Luna. Pred damama  koje su se pozivu odazvale u velikom broju program ovih večeri vodila je novinarka RTS-a, Nena Paunović. Prisutne dame mogle su da uživaju u ženskim savetima, anegdotama i pošalicama Mirjane Bobić Mojsilović, kao i razgovoru o problemima savremenih žena. Večeri su upotpunile čari kupovine Luninih proizvoda uz 15% popusta, a prisutne dame su na poklon dobile i po potpisan primerak knjige ove autorke.

Naša ideja bila je da podstaknemo kreativan duh klijenta, zajednički doprinesemo uzdizanju knjige na zasluženu poziciju, približimo modu i književost i omogućimo  kupcima modne kuće Luna, koji su istovremeno i ljubitelji pisane reči da zadovolje svoja interesovanja na jednom mestu. Ovo je samo jedno u nizu kulturnih dešavanja i humanitarnih akcija koje smo imali čast da organizujemo za modnu kuću Luna.

Akcija „Knjige su u Modi!“ odraz je poverenja i bliske saradnje sa klijentom kao i sveobuhvatnog pristupa koji primenjujemo u svom poslovanju.

BLUMEN GROUP