OTVARANJE NOVOG BUTIKA MODNE KUĆE LUNA

SARADNJA MODNE KUĆE LUNA I MUZIČKE GRUPE NEVERNE BEBE

Prepoznavši potencijal našeg klijenta, modne kuće Luna, pružili smo im punu podršku  i stučnu pomoć u budućem poslovanju. Zato smo bili tu da realizujemo događaj koji je obeležio njihov poslovni uspeh, otvaranje novog maoprodajnog objekta u Požarevcu 28.09.2010.godine.

Program otvaranja novog butika vodila je novinarka RTS-a Nena Paunović, a skup je svečano otvorila direktorka naše agencije, Nataša Pavlović Bujas. U cilju zajedničkih poslovnih uspeha povezali smo naše uvažene klijente modnu kuću Luna i muzičku grupu Neverne bebe, čija je buduća saradnja objavljena upravo ovom prilikom. Ovu svečanost upotpunili smo i pozivom renomiranih ličnosti grada Požarevca koje su se srdačno odazvale.

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica modne kuće Luna sa osmehom je pozdravila prisutne zahvalivši se na podršci i poverenju agenciji Blumen group i muzičkoj grupi Neverne bebe.  Na reči zahvalnosti  u istom duhu odgovorio je i Milan Đurđević, predstavnik muzičke grupe Neverne bebe. U susret uspešnom partnerstvu, na otvaranju je premijerno prikazan  novi spot ove muzičke grupe za pesmu „Uzmi boje“. Svečanost je uz melodiju Nevernih beba obeležena šampanjcem i vatrometom kojim je obasjan centar Požarevca.

Ovaj događaj predstavlja dokaz kvalitetnog poslovanja modne kuće Luna  i muzičke grupe Neverne bebe, a uspeh naših klijenata je i naš uspeh.

BLUMEN GROUP

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs