Priznanja projektu “JaZaKraljevo”

Završen je i ovogodišnji Web fest. Reč je o „regionalnom Internet festivalu posvećenom izboru najboljih regionalnih veb projekata kao i edukaciji, promociji i popularizaciji upotrebe Interneta.“ Izabrani su najbolji veb sajtovi u 17 kategorija (www.wfest.org).

Ovom prilikom nagradu je dobio i sajt „JaZaKraljevo“. Reč je o nagradi van kategorije dodeljenoj za Internet aktivizam. Nagradu je uručila ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo, Jasna Matić, a preuzeo je najmlađi predstavnik sajta „JaZaKraljevo“, Filip Andrejević.

Isti projekat nagrađen je i „IT Globus –om 2010. god. „IT Globus“jeste priznanje za izuzetna ostvarenja u oblasti informatike, računarstva i telekomunikacija koje od 2003. godine dodeljuje ugledni domaći informatički časopis Mikro-PC World.

Svojim aktivizmom pružili smo punu podršku projektu „JaZaKraljevo“. Pripadamo grupi entuzijasta, članova Internet zajednice, koji su ga pre nešto više od mesec dana pokrenuli. Srećni smo što je prepoznat njegov  društveni doprinos, jer nastojimo da  sve svoje aktivnosti sprovodimo pro bono.

Leave a reply