Novinari u poseti restoranu ,,Gaj”

U petak, 09.08.2013. godine, restoran ‘’Gaj’’ i agencija Blumen group organizovali su posetu novinara iz poznatih beogradskih redakcija.

Novinari su bili u  prilici da se oprobaju kao kuvari,  prisustvujući pripremanju dva najpoznatija specijaliteta restorana ‘’Gaj’’, ali i da obiđu sve prostorije restorana i uvere se u vrhunske standarde prema kojima je posluje ovaj poznati beogradski restoran.

Novinarski dan u gaju. Novinarski dan u Gaju Novinarski dan u restoranu Gaj

Restoran ,,Gaj” otvoren je pre skoro godinu dana u novom sjaju u prostoru nekadašnjeg istoimenog restorana, u ulici Vojvode Stepe 571 u Kumodražu.  Sadašnji vlasnici želeli su da sačuvaju uspomene koje ih vežu za ovo mesto, ali i da iskoriste sve njegove prednosti.

Sama geografska pozicija mesta, s obzirom na to da je u pitanju najviša tačka u Beogradu, posle Avale, omogućava lep pogled na Beograd koji se pruža sa terase, a koja je i je favorit restorana, posebno  u letnjem periodu.

Ono čime se restoran ponosi su naravno i specijaliteti koji su svakodnevno na meniju i  sadrže lični pečat restorana, kako u nazivu, tako i u kombinaciji namirnica, pripremi i serviranju. Jedno od omiljenih predjela  posetilaca restorana ‘’Gaj’’je: ,,Đeneralova dobrodošlica“,  inspirisana lokacijom, tik uz spomenik Stepi Stepanoviću. Među specijalitetima su i: ,,Francuska lađa“, ,,Gajeva panorama“, ,,Kosmajska tepsija“, ,,Ćuretina s mlincima“ koja je pored ,,Kranč piletine“ najčešći izbor dama koje su gosti restorana.

A uprava i osoblje restorana ,,Gaj”, vodeći se motom: ,,Da se gosti osećaju kako kod kuće” uvek je na raspolaganju za svaku želju, savet, preporuku.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs