BILI SMO DEO 60. KREATIVNE RADIONICE “ŽOZEF I PRIJATELJI”

DSCN0822Ovog vikenda, u prijatnom ambijentu hotela “Dvorac Kaštel” u Ečkoj, je organizovan seminar sa kreativnim radionicama gospodina Žozefa Lončara. Seminar je posvećen interpretaciji marketinga i njegovoj filozofiji u ostvarivanju komunikacije sa projektovanim ciljnim grupama.

Učesnice seminara i kreativnih radionica su bile dame koje su se odazvale pozivu upućenom 8. marta, i zbog toga ovaj seminir nosi radni naziv “Dame u marketingu”.

Među propagandnim porukama i spotovima koji su krajem prošlog veka bili jedini vid komunikacije u medijima, izabrani su i projektovani oni primeri koji su uspešno demonstrirali emotivni naboj sa jasnom porukom koja je stizala do ciljne grupe.

Postavljen cilj ovog seminara je bio da se demonstrira znanje, umešnost, kreativnost, hrabrost i umeće definisanja ciljeva, koji je i ostvaren, te će srpska privreda hrabro koristiti potrebne instrumente tržišnih komunikacija u kojima stalno ima prepreka, koje će ove dame sa sigurnošću savladati.

Poseban događaj seminara i 60. kreativne radionice, bio je nastup gospodina Save Jojića, vlasnika vinarije “Mačkov podrum”, koji je u inspirativnom izlaganju detaljno objasnio istoriju i poreklo svog vina, umeću negovanja, kao i zanimljivost koja se vina najbolje slažu sa određenom hranom. Učesnice seminara su pokušale da demonstriraju stečeno znanje o vinu, postavši na kratko profesionalni somalijeri, te su sa seminara otišle bogatije za jedno zanimljivo iskustvo.

Predavanje gospodina Žozefa Lončara

Degustacija vina za učesnice kreativne radionice

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs