Završena velika akcija modne kuće Luna – pobednica u ovogodišnjoj akciji “Najbolje najboljima” je Dejana Simonović

Tradicionalno, već treću godinu za redom Modna kuća ,,Luna” iz Požarevca od 17. aprila do 19. maja 2013. godine realizovala je akciju pod nazivom ,,NAJBOLJE NAJBOLJUMA“ u saradnji sa „Udruženjem poslovnih žena Srbije“ i udruženjem „e-Razvoj“ nagrađujući maturantkinje iz 7 gradova u Srbiji – Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Leskovca, Zlatibora (Užica, Požege).

Biljana Jovanović, vlasnica ''Lune'' i Dejana Simonović pobednica u ovogodišnjoj akciji ''Najbolje najboljima''U sredu 29. maja 2013. god. u prodavnici ’’Luna’’ na Trgu Nikole Pašića br. 1 održana je završna manifestacija akcije ’’Najbolje najboljima’’ i dodeljena glavna nagrada maturantkinji koja je pobedila u ovoj akciji. Pobednica je Dejana Simonović koja je kao prvoplasirana dobila na poklon ’’Luna’’ matursku haljinu i ostale preteće modne detalje za matursko veče.

 Akcija ’’Najbolje najboljima’’ je namenjena uspešnim maturatkinjama iz cele Srbije koje su se svojim uspehom, nagradama i priznanjima osvojenim u toku srednje škole borile za titulu najbolje. Svaka škola je imala pravo da prijavi jednu ili više učenica koje su u toku srednje škole ostvarile zavidan uspeh ali i osvojile mnoge nagrade i priznanja na raznim takmičenjima. Birala se ne samo najbolja učenica nego i svestrana devojka koja je uspešna u mnogim životnim sferama: nauci, sportu i sl.

Konkurencija je bila veoma oštra a takmičilo se čak 78 devojaka iz 18 škola iz 7 gradova u Srbiji. U najuži izbor ušlo je 7 devojaka i za njih je bilo organizovano javno glasanje preko Facebooka. Pobednica ovogodišnjeg takmičenja je putem ovog glasanja dobila najviše glasova i na taj način osvojila Luna haljinu za svoje matursko veče i ostale prateće modne detalje. Sve ostale devojke koje su učestvovale u ovoj akciji dobile su od modne kuće ‘’Luna’ vaučere sa popustom od 20% za kupovinu svojih maturskih haljina.

Modna kuća ,,Luna” iz Požarevca, tradicionalno je posvećena negovanju pravih vrednosti i kvaliteta. Pored privrednih aktivnosti, poznata je i kao pokrovitelj brojnih kulturnih događaja, te i na taj način konstantno dokazuje kvalitet svog postojanja.

U 2013. godinu modna kuća ,,Luna” ulazi sa priznanjem ,,Najbolje iz Srbije 2012!” za najbolji lokalni brend,  kao krunom svog uspešnog višedecenijskog rada.

Kroz dosadašnje akcije  „Najbolje najboljima“ modna kuća „Luna“ nagradila je preko 200 maturantkinja iz gradova širom Srbije, sa ciljem da podrži rad, trud i talenat mladih.

Biljana Jovanović vlasnica modne kuće Luna i Dejana Simonović pobednica ovogodišnje akcije ''Najbolji najboljima''Biljana Jovanović, vlasnica Lune u ćaskanju sa dobitnicomBiljana Jovanović valsnica Lune u ćaskanju sa novinarkama

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs