Agencija Blumen group u užem izboru za ,,Godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera (SAM) 2013″

samAgencija Blumen group našla se u užem izboru za ,,Godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera (SAM) 2013“  u čak dve kategorije: ,,SAM najbolji poslodavac“ i ,,Regionalni projekat godine“.

U kategoriji ,,SAM najbolji poslodavac u kategoriji MSP“  bira se najbolja kompanija – poslodavac shodno radnim uslovima, motivaciji i mogućnostima stručnog usavršavanja koju pruža zaposlenima, kao i  prema reputaciji i društvenoj odgovornosti.

U užem izboru za nagradu u kategoriji ,,Regionalni projekat godine“ našle su se kompanije koje su svojom politikom poslovanja i poslovnim aktivnostima doprinele promociji regiona kao investicione destinacije. Kategorija predstavlja sponu ka inicijativi SAMIT 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, vodeće poslovne inicijative za povezivanje i jačanje konkurentnosti regiona, čiji je inicijator SAM.

,,Godišnja nagrada SAM“ ustanovljena je od strane Srpske asocijacije menadžera 2012. godine sa ciljem unapređenja poslovnog okruženja, dalju profesionalizaciju menadžerske struke kao i afirmisanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koje se zalažu za stvaranje bolje poslovne klime.

Ono što ,,Godišnju nagradu SAM“ čini značajnom jeste činjenica da nominovane i dobitnike – kompanije, pojedince i institucije –  imenuju i biraju sami menadžeri, uspešni pojedinci i  članovi Srpske asocijacije menadžera.

Našoj agenciji i celom Blumen group timu nominacije za ovako značajna priznanja predstavljaju veliko zadovoljstvo, ali i potvrdu dugogodišnjeg uspešnog rada i uloženog truda u stvaranje boljih poslovnih mogućnosti i promociju struke u zemlji i inostranstvu.

Svečana dodela ,,Godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera (SAM) 2013“ zakazana je za 16. decembar 2013. godine u hotelu  ,,Metropol Palace“ u Beogradu.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs