Podrška dobroj ideji – na četvrtom seminaru ,,Akademija modernog menadžmenta”

1463592_701620099849432_1904885572_nVeć četvrtu godinu ESTIEM Lokalna Grupa Beograd, evropska organizacija studenata menadžmenta i industrijskog inženjerstva sa sedištem na Fakultetu organizacinih nauka, organizuje seminar ,,Akademija modernog menadžmenta” kao vid podrške mladim ljudima da steknu znanja iz različitih sfera poslovanja.

Ove godine seminar se održava u periodu od 9. do 18. decembra 2013. godine u prostorijama opštine Vračar. Prva nedelja seminara rezervisana je za predavanja sa najrazličitijim temama iz oblasti biznisa, od marketinga i odnosa s javnošću, preko finansijskih, do zakonskih aspekata poslovanja.

ddddNataša Pavlović Bujas kao jedan od predavača i članova žirija, na četvrtom seminaru Academy of Modern Management približila je učesnicima temu odnosa sa javnošću, komunikacija i njihovog značaja u izgradnji i povećanju vidljivosti, prepoznatljivosti i stvaranja poverenja između kompanije/proizvoda s jedne, i javnosti/potrošača sa druge strane.
Učesnicima ,,AMM 2013” ovi saveti biće od velikog značaja, s obzirom na to da se  u drugoj nedelji seminara bore za realizaciju svoje biznis ideje.
Poslednjeg dana događaja, 18. decembra, učesnici će prezentovati svoje ideje članovima stručnog žirija, a pobednika očekuje nagrada u vidu početnog kapitala za pokretanje sopstvenog biznisa.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs