BLUMEN GROUP KVALIFIKOVAN ZA PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA U OKVIRU BAS PROGRAMA EVROPSKE BANKE ZA OBNOVU I RAZVOJ

Nastojeći da svoje poslovanje što kvalitetnije stavi u službu razvoja preduzetništva i unapređenja poslovanja malih i srednjih preduzeća,  Blumen group se nedavno kvalifikovao za pružanje konsultanskih usluga u okviru BAS Programa EBRD-a za konsultanske projekte u oblasti poslovne i komunikacione strategije i marketinga.

Blumen group je  agencija za poslovno savetovanje i komunikacije.  Dugogodišnjim radom,  doprinosom struci na domaćem ali i međunarodnom terenu, dobri rezultati i zadovoljni klijenti prineli su proširenju naše oblasti rada i u BAS programima.

Danas, posle više od dve decenije iskustva, Blumen tim je specijalizovan za pomoć malim i srednjim preduzećima, koja žele da se razvijaju, ali i da osvajaju nova tržišta. Mi doprinosimo transformaciji preduzeća u inovativnog lidera na tržištu, koji je uvek za korak ispred konkurencije. Našim klijentima pomažemo kod:

Kreiranja brenda i brend strategija,

Povećanja vidljivosti kompanije i brenda u poslovnoj i društvenoj javnosti,

Učvršćivanja i jačanja ugleda i reputacije kompanije,

Pozicioniranju proizvoda (brenda) na tržištu,

Smanjenje rizika poslovanja,

Smanjenje troškova poslovanja,

Generisanje prihoda iz novih izvora,

Uvođenje promena.

BAS program pomaže malim i srednjim preduzećima da poboljšaju svoje performanse i konkurentnost angažovanjem domaćih konsultanata radi poslovnih saveta i podrške u određenim oblastima poslovanja.  Preduzeca  zaintersovana za učešće u programu i mogućnost refundacije uloženih sredstava, mogu pronaći više informacija na www.ebrd.com/sbs/serbia   ili se obratiti za podršku i pomoć kod apliciranja Sonji Lukinović na brojeve telefona: +381112410867, +381113861970 ili putem mejla na adresu: sonja.lukinovic@blumengroup.rs

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs