Završena treća konferencija DSOJ

Ovogodišnja, treća po redu konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), pod nazivom „Komunikacije za 21. vek – trendovi i izazovi“, održana je 17. i 18. novembra u Hotelu “Zira” u Beogradu.

Učesnici konferencije imali su prilike da slušaju predavanja uglednih stručnjaka iz Srbije i regiona, poput Mirka Ilića, Dubravke Jusić, Nikolaosa Dimitriadisa…, kao i predstavnika Evropske asocijacije direktora korporativnih komunikacija (EACD). U dva dana trajanja konferencije, tokom predavanja, panela i diskusija, predstavljeni su trendovi u struci odnosi s javnošću: društveno odgovorno poslovanje, uticaj društvenih medija na razvoj pi-ara, odnos pi-ara i marketinških komunikacija, ali i izazovi u razvoju profesije sa kojima se suočavaju kolege iz regiona i Evrope.

Konferenciju su svečano otvorili Miloš Đajić, predsednik Upravnog odbora DSOJ i Nataša Pavlović Bujas, direktorka agencije Blumen group, članica Upravnog odbora DSOJ.

Ovom prilikom predstavljeni su i mladi dizajneri , Predrag Stakić, pobednik svetkog konkursa za simbol ljudskih prava, koji su zajednički organizovalie nemačka vlada i organitzacija “Human Rigts Logo Initiative” i Hella Mentuš, nagrađena autorka novog znaka i logotipa DSOJ.

Snimak sa otvaranja konferencije pogledajte na: http://www.live-e.tv/dogadjaji/prilika-2011

  

 

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs