Twitter i PR

Drugog dana Tvitomanije, u sredu 16.11, u Domu omladine, održan je panel „Twiter i PR“, sa Natašom Pavlović Bujas – @natapb (agencija Blumen group) kao moderatorom.

Učesnici panela bili su profesionalci PR struke kojii Twitter smatraju neizbežnim alatom za uspešno online komuniciranje: Dragana Đermanović – @gagadjermanovic (agencija PRpepper), Marija Laganin – @marijalaganin (Ministarstvo za kulturu i informisanje), Milica Marković – @meetziee (direktor Sektora za marketing i komunikacije u Telekomu), Dragan Močević – @DraganMocevic (agencija Prime Communications) i Miloš Đajić – @milosdjajic (predsednik DSOJ).

Prisutni, a i oni koji su panel pratili na Twitter-u, čuli su/videli o prednostima koje donosi Twitter brzim i kratkim informisanjem svojih korisnika i podizanjem njihove kritičke svesti.

Učesnici panela razmenili su svoja prva iskustva sa Twitterom, kao i koliko im je danas značajan u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. PR profesija podrazumeva stalnu ažurnost , čemu umnogome doprinosi upravo Twitter.

„Twitter je taj koji je obrisao granice i omogućio dvosmernu komunikaciju.“

 

Leave a reply