X regionalna Web::Strategija od 10. -12.03.2011.god. u Zagrebu


Online prodaja – deo svakodnevnog života svih turističkih destinacija, Ili ipak ne?! Zašto neki još uvek ne mogu kroz celu sezonu puniti smještajne i putničke kapacitete? Da li su svoje poslovanje i svoju prodaju proširili na internet?Jesu li organizovali online rezervacije turističkih aranžmana i prodaju kroz web trgovinu (web shop, web radnja), ili im je još uvek fokus na offline prodaji? Ako i jesu pokrenuli online prodaju – rade li je na ispravan način kroz celu sezonu (ne samo kroz glavnu sezonu već godinu dana!), imaju li barem 50% prodaje putem interneta? Jer toliku količinu godišnje prodaje belže drugi – uz stalan rast online prodaje turističkih aranžmana.

Sve što treba učiniti za poboljšanje online prodaje u turizmu je napokon se približiti informacijama, znanju, edukaciji, obrazovanju. A upravo, kao stvorena za to, dolazi nam deseta po redu, regionalna, edukativna i zabavna trodnevna konferencija o web poslovanju i online prodaji u turizmu pod nazivom….Web::Strategija X

Na desetoj Web::Strategiji koja će se održati u periodu od 10. – 12. 3. 2011. (četvrtak, petak, subota), u  Zagrebu, Hypo centar & VMD zgradai možete u ležernoj atmosferi učiti od profesionalaca za web trgovinu iz cele regije kako poboljšati Vašu prodaju na internetu, s velikim naglaskom na prodaju turističke ponude. Pri tome ćete se družiti sa ostalima – uz osiguranu kafu, piće, ručak i zabavne igre u predvorju dvorane s vrednim nagradama.

Hiljade  jedinstvenih učesnika svih dosadašnjih Web::Strategija obrazovali su se i družili na devet održanih konferencija. Sada je došlo vreme za desetu – jubilarnu Web::Strategiju!

Ova velika i značajna regionalna konferencija će se još, između ostalog, potruditi da svim prisutnima pomogne kroz transfer znanja u sljedećim područjima djelovanja u turizmu:

  • podizanju nivoa kvalitetne promocije kulturnih i turističkih resursa u regiji,
  • doprinosu u produženju trajanja turističkih sezona,
  • podizanju stupnja znanja nosilaca turističkih online ponuda i
  • unaprijeđenju turističke ponude u regiji.

Svi zainteresirani za dolazak na Web::Strategiju X mogu se slobodno prijaviti pod statusom Učesnik (sudionik) i to uz preporuku “što pre” kako bi kroz povoljniju cenu ograničenog broja kotizacija na vreme osigurali svoje mesto u najvećoj konferencijskog dvorani na 1. spratu konferencijskog Hypo Centra u Zagrebu (Slavonska avenija 6). Za pristup drugom i trećem danu, polaznici prvog dana imaju 10% popusta.

Izvor:  http://www.WebStrategija.com/10

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs