Predsedništvo Unije poslodavaca Srbije nastavlja rad u novom mandatu

Članovi Predsedništva Unije izglasali su poverenje Milošu Neneziću i izabrali ga ponovo za predsednika u narednom četvorogodišnjem mandatu.

U Izveštaju o radu Unije poslodavaca Srbije u vreme trogodišnjeg mandata predsednika Nenezića zabeleženo je, između ostalog, da su u tom periodu značajno unapređeni organizacija rada, nivo i kvalitet aktivnosti Unije, bitno je podignut ugled i pozicija Organizacije. To je doprinelo unapređenju odnosa sa Vladom Republike Srbije i sindikatima. Takođe, u okviru međunarodne saradnje ostvareni su dodatni pomaci, među kojima su najznačajniji unapređenje statusa Unije od statusa posmatrača u status pridruženog člana u krovnoj organizaciji poslodavaca na evropskom nivou BusinessEurope, te izbor Miloša Nenezića za člana Izvršnog odbora za Evropu Međunarodne asocijacije ekonomskih i socijalnih saveta i srodnih organizacija AICESIS.

Blumen group na čelu sa direktorkom Natašom Pavlović Bujas, već petu godinu je članica  Predsedništva i Izvršnog odbora.

Zahvaljujemo se  svim koleginicama i kolegama Unije poslodavaca Srbije, Unije Poslodavaca Srednjeg Banata,Unija poslodavaca Vojvodine i drugim našim kancelarijama, na predanom radu, toleranciji, uvažavanju svih različitosti i često iscrpljujućoj borbi za unapredjenje našeg zajedničkog privrednog i društvenog ambijenta.

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs