Ponovo u društvu najboljih: Sa kampanjom ,,Svaki popis daje opis!” do finala European Excellence Awards 2013

U četvrtak, 5. decembra 2013. godine u minhenskoj Postpalast Areni, održana je Gala ceremonija dodele European Excellence Awards 2013 (EEA), prestižnog evropskog priznanja za izuzetan doprinos u oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću.

Stručni 31-člani  žiri kojim je predsedavao je gospodin Marc-Oliver Voigt, osnivač EEA,  proglasio je pobednike u čak 60 različitih kategorija.

Agencija Blumen group imala je tu čast da se, među 1500 prijavljenih radova,  sa informativnom kampanjom Popisa poljoprivrede 2012 ,,SVAKI POPIS DAJE OPIS!” nađe u finalu u kategoriji nacionalne i regionalne kampanje, zajedno sa projektima  kolega iz Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Ovom nominacijom, kampanja ,,SVAKI POPIS DAJE OPIS!”, zaokružila prethodnih godinu i po dana sa čak dva domaća priznanja i dve međunarodne nominacije.

Agencija Blumen group, kao i naš klijent Republički zavod za statistiku svakako su ponosni na postignute rezultate.  Nominacija za najbolje u Evropi predstavlja zajednički veliki uspeh i podstrek za buduće akcije.

EEA 2013 Gala Ceremony at Postpalast Arena, Munich EEA 2013 Gala Ceremony at Postpalast Arena, Munich. EEA 2013 Gala Ceremony at Postpalast Arena, Munich.. EEA 2013 Gala Ceremony at Postpalast Arena, Munich...Marc-Oliver Voigt , Publisher, Communication Director EEA 2013 Gala_web_0141EEA 2013.Red carpet at EEA 2013EEA 2013 Gala Ceremony at Postpalast Arena, Munich....

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
The European Excellence Awards ustanovio je  evropski magazin za korporativne komunikacije i odnose sa javnošću, Communication Director, 2007. godine kao priznanja za izuzetan upravo u oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću u Evropi.
Communication Director  magazin, takođe, je i parnter najveće mreže evropskih komunikatora  European Association of Communication Directors (EACD), sa sedištem u Briselu.
 

 

 

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs