Blogomanija – vikend na Kopaoniku

Blogomanija na kopuKonferencija „Blogomanija 2013“ održana je u periodu od 28. 11. 2013. do 01. 12. 2013.

Prvi dan je prošao u registraciji brojnih učesnika, kojih je prema pojedinim podacima okupio 800 ljudi.

Regionalna konferencija, koja se po drugi put odžava na teritoriji Srbije, ove godine donela je mnoge kvalitetne predavače, veliki broj posetilaca i neverovatan rejting na društvenim mrežama.

Teme ovogodišnje najveće konferencije bile su digitalni marketing i PR, content i društvene mreže.

Cilj ovog skupa je bio da se eminentni stručnjaci u ovim oblastima obrate publici na njima svojstven način i da prenesu svoje znanje i iskustvo na najbolji mogući način.

Konferenciju je svečano otvorio Dave Trott, uspešni preduzetnik iz Londona, koji se školovao u Njujorku, gde je sedamdesetih godina počeo da pravi prve korake u advertajzingu. Gospodin Trott je dobitnik je prestižne D&AD President’s Award 2004. Godine, začetnik je „predatory thinking“ pristupa i autor popularnog bloga, a osnivač je i nekoliko uspešnih agencija. Ostali predavači su svojim strastvenim izlaganjima, veoma jasno stavili do znanja da svoj posao ne možete raditi bez velike pokretačke energije i ljubavi prema istom.

Dva dana kvalitetnih predavanja i radionica, bilo je sasvim dovoljno da budemo sigurni da ćemo se prijaviti na sledećoj Blogomaniji.

prva fotkatreca fotkadruga fotka

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs