Podrška razvoju informacionog društva – Blumen group medijski pokrovitelj i ovogodišnje IV Konferencije e-Razvoj 2014

oiU petak, 28. marta 2014. godine, Udruženje e-Razvoj, organizuje svoju četvrtu konferenciju pod radnim nazivom Konferencija e-Razvoj 2014.

Konferencija na temu: ,, Stubovi razvoja informacionog društva“ biće održana u restoranu ,,Velika Skadarlija“ u Cetinjskoj 17 u Beogradu, u periodu od 09:30 do 16:00 čаsovа.

Ovogodišnja tema usmeren je na razmenu iskustava dokazanih stručnjaka, inventivnih i sposobnih lidera u oblasti IKT, kao stubova i predvodnika razvoja informacionog društva,koji su se i pored dugogodišnjeg suočavanja s poteškoćama u poslovanju na inventivan način održavali na visokom moralnom i profesionalnom nivou i svojim liderskim duhom unosili pozitivnu i perspektivnu klimu u svoje kolektive i celokupno poslovno okruženje društva, a posebno informacionog društva.

Agencija Blumen group kao dugogodišnji saradnik i član Udruženja ,,e-Razvoj”, prepoznajući značaj i zalaganje Udruženja, podržaće, i ove godine, konferenciju kako kao medijski pokrovitelj, tako i u okviru programskog dela, u kome će direktorka Blumen group, Nataša Pavlović Bujas, zajedno sa brojnim predstavnicima državnih, društvenih, privrednih, medijskih i drugih subjekata predstaviti stanje i perspektive IKT struke i glavne probleme s kojima se susreću i kako ih rešavaju u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Udruženje e-Razvoj je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano 25.03.2010.god. na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva. Udruženje e-Razvoj daje podršku razvoju informacionog društva kroz realizaciju projekata i usluga.