Godišnje PRiznanje Društva Srbije za odnose sa javnošću iz našeg ugla

U susret ovogodišnjem PRiznanju 2014, koje tradicionalno dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, osvrnuli smo se kao učesnik i dobitnik prethodne godine, na to koliko su PRiznanja značajna za jednu agenciju.

Prenosimo vam delić naše izjave za portal Društva Srbije za odnose sa javnošću, dok uveliko pripremamo radove za nominaciju i ove godine:

,,Za nas iz agencije „Blumen group“ PRiZNANJE 2013 bio je još jedan dokaz da smo na pravom putu i da je ono što smo radili u toku godine bilo kvalitetno i zapaženo. A to uvek znači! Privilegija je, takođe, kada vam tu nagradu dodele kolege iz profesije (stručni žiri sačinjavaju PR profesionalci) koji su svakako kompetentni da procene kvalitet rada svake agencije i svakog pojedinca.

Motiv da prijavimo naše radove bio je, pre svega, da učestvujemo u najvećem godišnjem PR događaju u Srbiji, da proverimo gde smo i jednostavno da se vidimo i družimo sa kolegama iz profesije. Svima koji se dvoume da li da ove godine prijave svoje radove poručujemo da mesta za oklevanje nema. Nekada smo previše samokritični pa je korisno da se našim radom pozabave ljudi koji sve to gledaju sa strane. Možda se prijatno iznenadite”.

– See more at: http://pr.org.rs/priznanje-kao-dokaz-da-ste-na-pravom-putu/#sthash.qYfVlOCL.dpuf

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs