Pobednice akcije „Najbolje najboljima“ modne kuće Luna

Završena je akcija ‘’Najbolje-najboljima’’, koju je organizovala Modna kuća Luna u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije. Akcija je trajala od 18. aprila do 9. maja 2011. godine, u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu, Čačku, Zlatiboru (škole iz Užica, Požege i Čajetine) i Leskovcu. Izabrano je 111 najuspešnijih maturantkinja na osnovu redovnog i dodatnog uspeha u četvorogodišnjem školovanju. Najboljih 6 maturantkinja ovogodišnje akcije su Aleksandra Perendija (Prva ekonomska škola – Beograd); Aneta Stojković (Požarevačka gimnazija – Požarevac); Emilija Gagrčin (Gimnazija – Sremski Karlovci); Marjana Šolajić (Gimnazija – Čačak); Gordana Drašković (Gimnazija „Sv. Sava“ – Požega); Marija Gorčić (Škola za tekstil i dizajn – Leskovac). Pobednice akcije biće nagrađene glamuroznim maturskim haljinama i učestvovaće u aktivnostima Udruženja poslovnih žena Srbije. Ostalih 105 izabranih maturantkinja dobijaju bonus kartice sa kojima ostvaruju popust od 20% na kupovinu u Luna buticima.

Svečana dodela nagrada biće održana u Luna radnjama u Požarevcu (Tabačka čaršija 2 – 17. maj u 20h), Čačku (TC „Partizanka“ – 18. maj u 19:30h), Leskovcu (Južnomoravskih brigada 54– 19. maj u 20h), Novom Sadu (Zmaj Jovina 26 – 20. maj u 20h), Beogradu (Trg Nikole Pašića 1 – 21. maj u 18h) i na Zlatiboru (TC „Zlatibor“ – 22. maj u 19h). Nagrade će uručivati vlasnica i direktorka Lune, Biljana Jovanović, a svečanosti će prisustvovati i predstavnici škola koje su učestvovale u akciji. Prisutnim damama biće pružena mogućnost kupovine  sa popustom od 10% na sve artikle.

Akcija „Najbolje najboljima“ organizovana je iz odgovornosti prema mladim naraštajima. Modna kuća Luna ponosna je što je među prvima prepoznala uspeh ovih mladih dama i time im pružila veći radni motiv.

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs