,,Blumen group” na novogodišnjem prijemu udruženja italijanskih privrednika u Srbiji ,,Konfindustrija”

U četvrtak, 6.decembra 2012.  predstavnici agencije Blumen group prisustvovali su novogodišnjem prijemu koji je u galeriji ,,U 10 – Art Space’’ organizovalo udruženje italijanskih privrednika u Srbiji, ,,Konfindustrija”.

Među prisutnima bili su i  predstavnici Italijanske Ambasade u Beogradu, ambasador Nemačke Heinz Wilhelm, kao i brojna lokalna preduzeća.

Nakon uvodnog obraćanja gospodina Erika Kosuta, Predsednika Konfindustrije Srbija i gospodina Paola Toskija ispred italijanske ambasade u Beogradu, usledila je prezentacija gospođe Branislave Nešić, predstavnice avio kompanije Alitalia za Srbiju i zemlje Balkana,koja je i članica ovog udruženja.

Konfindustrija Srbije objedinjuje 80 italijanskih preduzeća koja posluju u Srbiji. Osnovana je 21. juna 2012. na inicijativu  više od 200 privrednika iz Italije koji posluju u Srbiji.

Kroz mrežu,usluge i zastupanje, Konfindustrija Srbija pruža pomoć svojim članovima u internacionalizaciji poslovanja, skupovi koje je udruženje u proteklih 6 meseci, koliko postoji, organizovalo, upravo su poslužili za njihovu promociju i umrežavanje.

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs