Blumen group dobitnik povelje pobednika ’’Snaga kreativnosti” za najbolji slogan u 2012. godini

Nata┼ía Pavlovi─ç Bujas i Sanja Aksentijevi─ç primaju nagraduPobedni─ìki sloganU sredu 03.04.2013. godine na Beogradskom sajmu po peti put dodeljene su nagrade ”Snaga kretivnosti” pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za postignute rezultate na tržištu marketinških usluga Srbije u 2012. godini.

Za najbolji slogan u 2012. godini proglašen je tekst ”Svaki popis daje opis” koji je radila agencija ”Blumen group” za potrebe Republičkog zavoda za statistiku.

Nagrade ”Snaga kreativnosti” dodeljena su u četiri kategorije:  TV oglasna poruka, serija komercijalnih TV oglasnih poruka, najbolji slogan, zapažena oglasna kampanja. U kategoriji  TV oglasna poruka pobedila je komercijalna TV oglasna poruka ,,LOTO sastanak sa srećom” Državne lutrije Srbije. Oglasnu poruku je radila agencija ”Draftfcb afirma”.U kategoriji serije TV spotova pobedili su spotovi ”Auto kasko osiguranje” rađeni za potrebe kompanije ”Dunav osiguranje”. Oglasnu poruku radila je agencije ”Profile”.  U kategoriji zapažene oglasne kampanje pobedila je kampanja ”Auto kasko osiguranje” rađena za potrebe kompanije ”Dunav osiguranje” od strane agencije ”Profile”.

”Snaga kreativnosti” je non-profit projekat časopisa ”Taboo” i njegovog izdavača ”Svet Marketinga”  koji doprinosi stalnom unapređenju i razvoju marketinškoh usluga u Srbiji. Ovaj projekat predstavlja smotru kreativnog stvaralaštva i prezentuje najbolja marketinška rešenja u prethodnoj godini. Radove zapaža i selektuje, tokom 365 dana u godini, petočlana selektorska komisija. Ne postoje prijave mogućih zainteresovanih, manifestacija je bez kotizacija i drugih mogućih finanasijskih aranžmana. Svoje konačne ocene daje žiri sastavljen od trinaestoro članova- vrhinskih stručnjaka, teoretičara i praktičara u svetu marketinga

U ime nagrađenih, prigodnim govorom zahvalila se gospođa Nataša Pavlović  Bujas, direktorka agencije za tržišne komunikacije ”Blumen group”.

Obraćanje Nataše Pavlović Bujas

Nataša Pavlović Bujas

Dobitnici Priznanja

Dobitnici Priznanja

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs