Agencija ’’Blumen group’’ među finalistima prestižnog međunarodnog priznanja SABRE AWARDS

downloadPosle prošlogodišnjih velikih uspeha na međunarodnom nivou i osvajanja dve najprestižnije svetske nagrade iz oblasti odnosa sa javnošću ’’IPRA Golden World Awards for Excellence 2012’’ i ’’IPRA Golden World Awards for Excellence GRAND PRIZE 2012’’, agencija ’’Blumen group’’ navedenim priznanjima ove godine dodaje i status finaliste prestižne i jedne od najuglednijih međunarodnih priznanja u oblasti odnosa sa javnošću – SABRE AWARDS za kampanju Republičkog zavoda za statistiku: Informativna kampanja popisa poljoprivrede 2012. ’’SVAKI POPIS DAJE OPIS”.

SABRE AWARDS (Superior Achievement in Branding and Reputation) je prestižno međunarodno priznanje kojim se nagrađuju najbolji projekti, agencije i pojedinci u oblasti odnosa sa javnošću u Severnoj Americi, EMEA regionu i Južno-pacifičkom regionu.

U trci za priznanja u više od 20 kategorija ove godine se našlo čak 2.400 radova iz celog sveta. Članovi žirija su seniori i profesionalci u oblasti odnosa sa javnošću i korporativnih komunikacija iz uglednih svetskih PR agencija.

SABRE AWARDS dodeljuje se od strane Holmes group osnovane 2000. godine sa kancelarijama u Njujorku i Londonu koja je posvećena promovisanju i unapređenju struke i profesionalizma u oblasti odnosa sa javnošću.

Informativna kampanja popisa poljoprivrede 2012. primećena je i na domaćem nivou. Slogan ove informativne kampanje ’’Svaki popis daje opis’’ dobitnik je povelje pobednika ’’Snaga kreativnosti’’ za najbolji slogan u 2012. godini. Pored toga, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelio je ovoj informativnoj kampanji srebrno priznanje u kategoriji ’’Društveno odgovorne PR kampanje’’.