Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u tržišnoj utakmici tradicionalno dodeljuje UEPS – Udruženje za tržišne komunikacije Srbije, najstarija strukovna organizacija u zemlji. Na ovogodišnji konkurs prijavljeno je više od 250 radova, izuzetnog kvaliteta i velikih kreativnih dometa.

Svečanost koja je prošlog utorka upriličena u Domu omladine Beograda i ovog puta okupila je najbolje iz struke i njihove klijente, ali i brojne predstavnike medija, esnafskih udruženja i drugih zvanica.

Blumen group 2

Da ceremonija dodele nagrada bude ispraćena bogatim kulturno-umetničkim programom, doprineli su i Stari Rock Majstori, priuštivši nezaboravan muzički ugođaj svim prisutnima. Svojim nastupom opravdali su  priznanje kojim su, zajedno sa agencijom Blumen group,  odlikovani na ovogodišnjoj svečanosti.

УЕПС (18)_445

U nastavku programa, našoj agenciji je dodeljeno i priznanje  za integrisanu kampanju u kategoriji lepota, moda i zabava „Warm White by Luna“ (za saradnju sa modnom kućom „Luna“),  kao i priznanje za integrisanu promotivnu kampanju u kategoriji opremanja poslovnog prostora pod nazivom „Ktitor novih ideja“ (za kompaniju „Ktitor“).

Blumen group 3

Tokom više od pet proteklih decenija, najuporniji, posvećeni i talentovani pojedinci sagradili su temelje marketinga na našim prostorima. UEPS-ova priznanja godinama unazad poslenicima naše branše predstavljaju krunu godišnjeg rada i značajnu potvrdu vrednosti u domaćoj oglašivačkoj industriji.

Ovog decembra, najstarije strukovno udruženje marketinških i ostalih poslenika tržišnih komunikacija proslavilo je svoj 55. rođendan, uspešno se transformišući svih prethodnih decenija, u skladu za zahtevima vremena, tržišta i okolnosti u kojima opstaje i razvija se, sve više postajući poligon za razvoj mladih talenata i promociju njihovih radova.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs