Priznanja

Blumen group je agencija specijalizovana za strateško komuniciranje, tržišno pozicioniranje, marketing i odnose s javnošću.  U svom dosadašnjem radu negovala je dva osnovna pravca – konsalting  (pogotovo za  mala i srednja preduzeća) i projektno poslovanje  (osmišljavanje i realizacija projekata u oblastima u kojima imamo dugogodišnje iskustvo na tržištu).

Blumen group je pogotovo prepoznatljiv kao specijalizovana agencija za komunikacijski menadžment, odnose s javnošću, sponsorship menadžment i networking u oblasti kulture i umetnosti, kulturnih manifestacija, institucija i organizacija koje se bave stvaralaštvom u Srbiji.

Zbog toga smo u 2006. godini bili među prvim laureatima priznanja BIZART za strateško partnerstvo koje smo ostvarili sa  BITEF festivalom  u periodu 2002-2006. godine. Priznanje je ustanovilo Ministarstvo kulture R Srbije u saradnji sa USAID-om, sa namerom podsticanja novih mehanizama finansiranja kulture i razvoja jake, višestruke i održive veze između sektora kulture i poslovnog sektora.

Dobitnici smo i:

Žiri 11. izlozbe pozorišnog plakata i grafičkog oblikovanja dodelio nam je nagradu Sterijinog pozorja 2004. godine za plakat i katalog 37.BITEF-a. Dobitnici smo nagrade Privredne komore: „Kapetan Miša Anastasijević 2006“ – kategorija: najbolju  marketinšku kampanju u 2005. godini i Laureati nagrade 6. Scenskog bijenala (YUSTAT) za realizovanu PR kampanju (2006. godine).

Naša agencija imala je tu čast da, među trista prijavljenih radova na jubilarnom pedesetom Danu propagandista Srbije (2010.god.), odnese tri nagrade Udruženja ekonomskih propagandista Srbije: Priznanje za web sajt Hello, Serbia!, naš autorski projekat; Priznanje za odnos prema kupcima, za akciju „Knjige su u Modi!“, sprovedenu klijenta modnu kuću „Luna“ i Priznanje za on line projekat „Ja Za Kraljevo“, u kome smo bili deo izuzetnog, kreativnog tima srpske online zajednice.

Naredna godina ( 2011.) donela nam je još dva priznanja  Udruženja ekonomskih propagandista: Priznanje za promotivnu kampanju Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u Republici Srbiji 2011 – “Popis je beleška za budućnost!” i Priznanje za vizelno kreiranje identiteta za klijenta “Brabo”, projekat –  “Prozor s pogledom!”. Nagrade su od kolega iz branše što ih čini najkompetentnijim, ali i najdražim.

Takođe, jedna  smo od pet agencija u Srbiji koju na svojim web stranicama preporučuje londonski TIMES:

Blumen Group Ltd. is an agency featured by Business City Guide/TimesOnline of London

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs