Modna kuća ,,LUNA” , Požarevac

lunalogo

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka:

Saradnja sa agencijom počela je u martu 2010. godine, rukovođena ambicijom menadžmenta da visokokvalitetna ženska konfekcija postane prepoznatljiv i poželjen brend u Srbiji, regionui šire, ali i da kompanija ostvari stabilan, kontinuiran rast i razvoj u svim oblastima i standardizuje i unapredi svoje franšizno poslovanje uz društveno odgovorno poslovanje i brigu o svojim zaposlenima, kupcima i lokalnoj zajednici.

Saradnja sa agencijom ,,Blumen group” kao full service agencijom ostvarena je sa ciljem: unapređenja vidljivosti kompanije i brenda i kreiranja i implementacije jasne komunikacije sa eksternom javnošću (posebno kada je negovanje odnose sa kupcima i saradnicima u pitanju), ali i interno među zaposlenima i menadžmentom kompanije.

U nastojanju da unapredimo odnose sa svojim zaposlenima i saradnicima, uz pomoć agencije organizujemo i godišnje edukativne seminare (prodaja, odnos sa kupcima, sumiranje rezultata i nagrađivanje na jupsešnijeg pojedninca i prodajnog tima).

U prethodne pune četiri godine, od početka naše saradnje, Modna kuća ,,Luna’’ beleži stabilan rast, šireći svoje poslovanje u zemlji i inostranstvu, uz povećanu vidljivost u poslovnoj i najširoj javnosti, o čemu svedoče i sledeći podaci:

  • Kao rezultat uspešne saradnje došla je već prve godine saradnje i nagrada Udruženja za tržišne komunikacije za odnos prema kupcima i CRM akciju: ,,Knjige su u modi!”
  • Proširena mreža maloprodajnih objekata u Srbiji i inostranstvu.

Kao direktor modne kuće ,,Luna” zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima i nadam se uspešnoj saradnji i u vremenima koja su ispred nas.