Vlasnica i direktorka modne kuće ,,LUNA” prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Vlasnica i direktorka modne kuće “Luna”, Biljana Jovanović, prva je dobitnica prestižnog međunarodnog priznanja za žene preduzetnice (International Women’s Entrepreneurial Challenge – IWEC) za razvoj internacionalnog poslovanja na Balkanu.
Biljana Jovanović jedna je od 33 dobitnice IWEC priznanja od ukupno 130 nominovanih preduzetnica iz oblasti IT poslovanja, mode, proizvodnje, naftne industrije, agronomije, zdravlja, turizma, uvoza i izvoza, istražvačkog rada, obrazovanja i brojnih drugih…
Nagrada je uručena u  Privrednoj komori Švedske u Stokholmu, u okviru osme po redu konferencije namenjene ženama preduzetnicama iz celog sveta pod nazivom “Kako osigurati uspešno poslovanje u uslovima oštre konkurencije”.
Kandidaturu Biljane Jovanovć podržalo je Udruženje poslovnih zena Srbije, čiji je član, kao i predstavništva naše privrede u svetu.
Modna kuća “Luna” počela je sa radom pre više od dvadeset godina u Požarevcu, a Biljana Jovanović se na njenom čelu nalazi od samog osnivanja. Iako je startovala kao mala zanatska radnja, danas je “Luna” internacionalna modna kuća sa poslovnicama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Slovačkoj, Norveškoj i Švedskoj, koja ima više od 160 zaposlenih.
Saradnja modne kuće ,,Luna” i agencije Blumen group traje od 2010. godine i veoma smo ponosni na rezultate koje ,,Luna” iz godine u godinu niže kako u zemlji tako i internacionalno.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs