„PONESI MUZIKU!“ – ŽIVOT SA STILOM!

Sinoć u Beogradu, uz šampanjac, muziku i bogatu ponudu nove prolećne kolekcije modna kuća Luna je organizovala druženje sa članovima grupe Neverne bebe u okviru akcije  „Ponesi muziku!“.  LUNA i Neverne bebe saradnju su počeli oktobra prošle godine:

„Međusobno smo se prepoznali, stil je element koji nas je povezao“, rekao je Milan Đurđević, kompozitor i frontmen grupe „Neverne bebe“  na sinoćnjem druženju u Beogradu.

Specijalna gošća Jasna Matić, doskorašnja ministarka telekomunikacija i informacionog društva pozdravila je prisutne goste. „Uspešno plasirati modne proizvode u Srbiji nije mala stvar. Modna kuća Luna uzor je mladim ženama koje žele da napreduju.“ Gospođa Matić predstavila je i dve značajne akcije: „Digitalna škola u Srbiji“ – opremanje 3000 kabineta računarskom opremom i Globalna mreža žena u IKT.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće Luna takođe je poželela dobrodošlicu prisutnim damama koje je okupio zajednički cilj – promocija osnovnih vrednosti – rada, znanja i talenta

Butici Modne kuće Luna nalaze se na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu (Trg Nikole Pašića 1), Požarevcu (Tabačka čaršija 2), Novom Sadu (Zmaj Jovina 26) i na Zlatiboru (TC Zlatibor). Akciju „Ponesi muziku!“ organizuje agencija Blumen group i ona će biti sprovedena u svim prodajnim objektima LUNE tokom aprila meseca.

Leave a reply