WEB::Industrija 2013 – sajam o web-turizmu 3. i 4. aprila u Zagrebu

582634_10151446685256772_978001750_n3. i 4. aprila 2013. godine u Hypo centru u Zagrebu održava se najveći sajam o web-turizmu u regionu ,,WEB::Industrija 2013 – Puni i van sezone” posvećen aktuelnim trendovima u web-turizmu i korišćenju weba u cilju efikasnijeg poslovanja u domenu turističke privrede.

Web::INDUSTRIJA je sajam s edukativnim predavanjima namenjen onima koji traže web usluge i žele da saznaju više o web poslovanju.

Pod motom ,,Puni i van sezone” organizatori poručuju da će posetioci sajma, naročito subjekti turističke privrede u okviru čak šest interaktivnih radionica i predavanja steći znanja koja će im ove turističke sezone dati vetar u leđa pred konkurencijom, ali  i proširiti poslovanje izvan sezone.

Sajam “Web::INDUSTRIJA 2013 namijenjen je svima koji se bave:

  • marketingom i prodajom u turizmu;
  • upravljanjem i prodajom smještajnih kapaciteta, transportnih linija, paket-aranžmana, dodatnih turističkih sadržaja;
  • hotelijerstvom i ugostiteljstvom;
  • privatnim i online iznajmljivanjem;
  • web dizajnom, web marketingom, online poslovanjem i PR-om;
  • internetskim marketingom te community managementom i mnogim drugim turističkim i web delatnostima.

Na ovogodišnjem sajmu po prvi put biće dodeljena priznanje “Masterweb” u kategoriji “Web-turizam 2013”  za najbolje inovativne web projekte, web stranice, poslovne web modela te kreativne načine web oglašavanja.

Organizator sajma i predavanja Web::INDUSTRIJA 2013 je kompanija Marketing odjel iz Zagreba, a uz podršku  Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba, kao i brojnih spoljnih saradnika.

Agencija Blumen group svojim autroskim projektom  ,,Hello, Serbia!” podržala je sajam kao stručni medijski partner iz domena turističke privrede.

Više o programu, izlagačima i predavanjima na: http://www.webindustrija.com/2013/

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs