Fantastičan uspeh izložbe i galerije ,,Nova Renesansa” Radovana Trnavca Miće!

Prostor u Deligradskoj 7 u Beogradu bio je mali da primi preko 400 zvanica koje su 25. maja 2012. bile na otvaranju izložbe i galerije ,,Nova Renesansa” istaknutog umetnika Radovana Trnavca Miće, a u čijoj organizaciji je učestvovala i agencija Blumen group.

Radovan Trnavac Mića

Prof. dr Ratko Božović otvorio je izložbu u prisustvu brojnih poznatih ličnosti iz sveta kulture i biznisa sa naših prostora i iz inostranstva. Posetioci su bili u prilici da vide najnovije radove ovog svetski priznatog umetnika, koji je do sada izlagao više od 1000 puta u mnogim gradovima sveta, , kao i sa najznačajnijim imenima XX veka, među kojima su Pikaso, Raušenberg, Lihenštajn, Vorhol i mnogi drugi.

Uprkos jakoj kiši i lošem vremenu ugledne zvanice, prijatelji Miće Trnavca, saradnici i prijatelji naše agencije i predstavnici medija strpljivo i sa uzbuđenjem su čekali svoj red da pogledaju izložena dela.

Ova izložba otvorena je do 10.juna 2012. godine, a istovremeno je i najava projekta “Nova Renesansa”, koji ima za cilj intenzivniju promociju srpske likovne umetnosti  u svetu, predstavljanje mladih srpskih slikara i ponovno vraćanje srpskog slikarstva na svetsku umetničku scenu.
Prof. dr Ratko Božović otvorio je izložbu
Gospodin Toma Fila, advokat
Nj.E. Helena Studdert, ambasadorka Australije u Srbiji
Otvaranje izložbe i galerije ,,Nova Renesansa”

Leave a reply