Trideset rokenrol heroja 60-ih nastupilo posle više od pola veka zajedno na istoj sceni

10422427_436845036462809_3253284535207826704_nIstorijski koncert Starih rock majstora koji su posle više od pola veka svirali zajedno na istoj sceni, održan je 14. februara na sceni  Zvezdara teatra. Dupke puna sala beogradskog pozorišta bila je premala da primi sve one koji su želeli da čuju muzičke legende poput Predraga Dude Lukića, Branka Gluščevića, Larija Plesničara, Dadija Stojanovića i članova bendova Zlatnih dečaka, Lutalica, Iskri, Silutea, Crnih bisera i mnogih drugih.
Nesvakidašnji rok spektakl otvoren je numerom „South of the border“, legendarne grupe „The Shadows“, kojom je davnih 60-ih svakoga dana počinjala i kultna radio emisija „Sastanak u 9“.

,,Našli smo se posle više od pola veka u studiju i snimili CD „Otrgnuto od zaborava“. Večeras ćete čuti pesme na kojima smo radili, a koje bi trebalo da vas vrate u eru slobode i entuzijazma… Da vas inspirišu, da zajedno sa nama otgnete šezdesete od zaborava. Pred vama stoje žive legende tog perioda, a ja sam samo inicijator i čuvar jednog bezbrižnog vremena gradskih igranki i prave muzike”. – izjavio je producent Milutin Trninić i tako i zvanično otvorio koncert.

Blumen group tim bio je deo ekipe koja je komunikacijski podržala ovaj spektakl.

Sa velikim zadovoljstvom i uživanjem vratili smo se 5 decenija unazad i zahvaljujući projektu ,,Starim rock majstori” oživeli jedno sasvim drugo vreme, kulturu i vrednosti  i približili ih čak i mnogo mlađim generacijama.

Vlada Čežek, Aca Slaviković i Dadi Stojanović

Božidar Lari Plesničar

Milutin Trninić

Publika

Stari Rock Majstori

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs