Trendovi i izazovi 21. veka

Pred nama je treća po redu, međunarodna konferencija PRilika 2011, koju organizuje Društvo Srbije za odnose  s javnošću (DSOJ), nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću i komunikacijama.

PREDAVAČI: Ovom PRIlikom u goste nam dolaze renomirani predavači iz Evrope, Srbije i regiona: Natalia Kurop – direktorka marketinga i komunikacija Digital Europe – vodećeg evropskog udruženja digitalnih tehnologija, Mirko Ilić, svetski priznat dizajner i umetnik osobenog vizuelnog izraza, dr Nikolaos Dimitriadis, počasni predavač na Univerzitetu u Šefildu, Aleksandra Vesić članica Upravnog odbora BCIF-a, Fonda Mesta u srcu i Autonomnog ženskog centra i UN Globalnog dogovora u Srbiji, Darko Matijašević direktor agencije Executive group, Dragana Đermanović agencija PRPepper,  dr Borislav Miljanović direktor agencije Represent Communications, kao i Dubravka Jusić direktorka korporativnih komunikacija Vipneta i direktorka internih komunikacija u A1 Telekom Austriji.

NOVI VIZUELNI IDENTITET DSOJ: Prema najavi Nataše Pavlović Bujas, direktorke agencije Blumen group i članice Upravnog odbora DSOJ, na konferenciji će članovi i prisutni imati priliku da po prvi put vide novi vizuelni identitet Društva, predstavljanjem novog znaka i logotipa Društva. Novi identitet DSOJ je rezultat nedavno održanog javnog konkursa, a pobednika konkursa kao I nagradjeni rad prisutnima će predstaviti Mirko Ilić, predsednik žirija koga su činili dizajneri svetskog renomea potekli sa ovih prostora.

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE: Tema društveno odgovornog poslovanja biće posebno aktuelna i naglašena organizovanjem panela koji će probati da da odgovore na pitanja: Kako u vreme cinizma graditi odnos poverenja izmedju kompanija i njenih interesnih grupa?  Kako se praktikuje CSR u Srbiji danas? Kako mediji doživljavaju CSR akcije kompanija – kao validnu informaciju ili „marketing“? – kaže Ivan Jakšić, zamenik predsednika UO DSOJ i direktor Centra za marketing i informisanje Privredne komore Srbije, koja tradicionalno dodeljuje nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje kompanija u Srbiji.

IZDAVAŠTVO: Učesnici konferencije će čuti rezultate istraživačkog projekta European Communication Monitor u kome je Srbija prvi put učetvovala, upoznaće se sa izdavačkim poduhvatima Društva kroz izdanja “Musolinijev mikrofon” autora Tanje Tatomirović i “PRimeri dobre prakse odnosa s javnošću” – zbornik studija slučaja iz pr prakse.

Partner ovogodišnje konferencije je EACD-European Association of Communication Directors – evropsko udruženje profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću.

 

Detaljnije informacije možete preuzeti sa: http://www.pr.org.rs/konferencija2011/

 

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs