SAM godišnje nagrade dodeljene peti put za redom

Sinoć smo prisustvovali jubileu – 10-tom rođendanu Srpske asocijacije menadžera – SAM i dodelili ovogodišnja priznanja divnim ljudima i sjajnim kompanijama koje su svojim dosadašnjim radom pokazale da uspeh podrazumeva i humanost, empatiju i posvećenost svojim timovima i svom okruženju.

Petu godinu za redom, Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovala je Gala veče povodom dodele “SAM godišnjih nagrada 2016”.

Prepoznat unutar i van svoje kompanije kao osoba od integriteta i ugleda, a na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata, titulu Menadžera godine 2016 poneo je Miša Lukić, CEO Publicis ONE.

Titulu Poslodavac godine 2016 ponela je kompanija Gorenje u Srbiji. Ova kompanija je prema mišljenju članova SAM-a u 2016. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, ispunjavajući niz kriterijuma. Stanki Pejanović CEO Gorenje Srbija nagradu je svečano uručio Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Republike Srbije.

SAM je dodelio i nagrade najboljim mladim menadžerima do 35 godina. Mladi menadžer godine 2016 je Aleksandar Hangimana, Manpower.Poslodavac godine u kategoriji do 250 zaposlenih je EY.

Nagradu za podsticaj i promociju privrednih tema u javnosti dobila je Zorica Žarković.

Članovi SAM-a glasali su i za Društveno odgovornu kompaniju godine i u ovoj kategoriji nagradu je dobila kompanija Hemofarm za kampanju Produži život.

Za Razvoj i promociju liderstva među mladima u 2016. godini nagrađena je Beogradska otvorena škola BOŠ.

Nagrada u kategoriji ISKORAK 2016 otišla je u ruke Naučno tehnološkog parka, Novi Sad, FTN.

Prema odluci članova Srpske asocijacije menadžera nagrada za Herojski čin godine 2016 pripala je “BELhospice”, prvoj specijalizovanoj dobrotvornoj organizaciji u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijenata sa malignim oboljenjima u terminalnoj fazi.

Ovogodišnju Specijalnu nagradu žirija za projekat od nacionalnog značaja dobila je kompanija Nectar, za kampanju “Nije svejedno kada bebe dolaze”.

Od srca čestitamo svim dobitnicima!

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs