SAM godišnje nagrade dodeljene peti put za redom

Sinoć smo prisustvovali jubileu – 10-tom rođendanu Srpske asocijacije menadžera – SAM i dodelili ovogodišnja priznanja divnim ljudima i sjajnim kompanijama koje su svojim dosadašnjim radom pokazale da uspeh podrazumeva i humanost, empatiju i posvećenost svojim timovima i svom okruženju.

Petu godinu za redom, Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovala je Gala veče povodom dodele “SAM godišnjih nagrada 2016”.

Prepoznat unutar i van svoje kompanije kao osoba od integriteta i ugleda, a na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata, titulu Menadžera godine 2016 poneo je Miša Lukić, CEO Publicis ONE.

Titulu Poslodavac godine 2016 ponela je kompanija Gorenje u Srbiji. Ova kompanija je prema mišljenju članova SAM-a u 2016. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, ispunjavajući niz kriterijuma. Stanki Pejanović CEO Gorenje Srbija nagradu je svečano uručio Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Republike Srbije.

SAM je dodelio i nagrade najboljim mladim menadžerima do 35 godina. Mladi menadžer godine 2016 je Aleksandar Hangimana, Manpower.Poslodavac godine u kategoriji do 250 zaposlenih je EY.

Nagradu za podsticaj i promociju privrednih tema u javnosti dobila je Zorica Žarković.

Članovi SAM-a glasali su i za Društveno odgovornu kompaniju godine i u ovoj kategoriji nagradu je dobila kompanija Hemofarm za kampanju Produži život.

Za Razvoj i promociju liderstva među mladima u 2016. godini nagrađena je Beogradska otvorena škola BOŠ.

Nagrada u kategoriji ISKORAK 2016 otišla je u ruke Naučno tehnološkog parka, Novi Sad, FTN.

Prema odluci članova Srpske asocijacije menadžera nagrada za Herojski čin godine 2016 pripala je “BELhospice”, prvoj specijalizovanoj dobrotvornoj organizaciji u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijenata sa malignim oboljenjima u terminalnoj fazi.

Ovogodišnju Specijalnu nagradu žirija za projekat od nacionalnog značaja dobila je kompanija Nectar, za kampanju “Nije svejedno kada bebe dolaze”.

Od srca čestitamo svim dobitnicima!