Radionica: U SUDARU SA MILENIJALSIMA

“HELP! MY EMPLOYEE IS A Millenial!”

Ko su Milenijalsi na tržištu rada u Srbiji? Može li se upravljati Petar Pan generacijom koja ne živi da bi radila, već radi da bi (bolje) živela? Iz ugla jednog Milenijalsa saznajte: Šta im je važno? Šta ih motiviše? Zašto napuštaju kompanije? Koji su im prioriteti prilikom izbora posla? Šta je za njih „dobar posao“? Kako nalaze zajednički jezik sa šefovima? Šta pružaju, a šta očekuju?

Prva iz serije radionica „Ne ljuti se, čoveče!“, u kojoj promovišemo upravo naše razlike, posvećena je „Milenijalsima“ koje još nazivaju i „Generacijom Y“, jer su se kao fenomen pojavili nakon Bejbi bumersa i „Generacije X“. Upravo ovi poslednji su danas šefovi, direktori, menadžeri čiji zaposleni pripadaju Milenijalsima!

Da li je danas tržište rada arena sudara dve generacije u njihovim profesionalnim shvatanjima, očekivanjima i planovima? Sudara iz koga može nastati veliki prasak, ili sudara koji može promeniti ali i poboljšati poslovno okruženje? Da li su lojalnost i poslušnost poslodavcu – kao prepoznatljive karakteristike prethodnih generacija – isčezle od kada su Mijenijalsi preplavili radno okruženje? I šta su to oni doneli kao radnu etiku za sto?

milenijals

Mnogo je pitanja na koja svi imaju odgovore, a da Milenijalse zapravo niko i ne pita! Mi smo zato pozvali jednu od njih – Hristinu Stojiljković da nam, u ime Milenijalsa, odgovori na sva vaša pitanja.

Radionica je namenjena srednjem i višem menadžmentu, preduzetnicima, svima koji su u vezi sa generacijom Milenijalsa. Na poslu ili kod kuće !

Radionicu drži Hristina Stojiljkovic, nekadašnji Milenijals Blumen tima, danas Senior menadžer u kompaniji DMC Vekol. Hristina će nam upravo govoriti o svim iskustvima koja je sticala u Blumenu, a duhu Baby bumersa i Generacije X, radionicu će “nadgledati”, prevoditi i pripomagati Natasa Pavlovic Bujas, direktor agencije Blumen group i “šef”!

Broj mesta je ograničen, a prijave su obavezne na mejl adresu: office@blumengorup.rs ili u Inbox. 
Prijave primamo do srede u 18h. 
Kotizacija za radionicu je 2.500 dinara. 
Informacije: +381 64 8281 801

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs