OSVOJILI SMO ZLATNO PRIZNANJE IPRA GWA 2020!

Godina može biti teška, okolnosti mogu biti nepredviđene i izazovne, ali istrajnost, predanost, profesionalnost posvećenost ne dovode se u pitanje.

Za aktivnosti i rezultate akcije i kampanje “Keep Distance… Keep Dreaming” međunarodni žiri IPRA (International Public Relations Association) dodelio nam je zlatno priznanje za 2020. godinu.

Ovo je za nas posebno važno priznanje, jer smo aktivnosti i kampanju sproveli tokom teških I neizvesnih meseci vanrednog stanja u Srbiji i svetu, izazvanog pandemijom Covid19.

Naš cilj je bio da sačuvamo i osnažimo svoj tim u teškim trenucima, da ekspertizom pomognemo i podržimo naše klijente, ali i da inspirativno, edukativno i informativno delamo i u našem širem poslovnom i privatnom okruženju.

 

Mi smo taj tim koji sve izazove pretvara u prilike.

Naš tim u ovoj akciji, kao što to biva i u životu, činili su i članovi naših porodica, prijatelji, koleginice i kolege, saradnici i klijenti – iz pet zemalja.

 

Hvala vam svima što podržavate naš rad!

 

Informacije o dobitnicima ovogodišnjih priznanja možete videti na linku: https://www.ipra.org/golden-world-awards/winners/

 

The IPRA Golden World Awards:

The annual IPRA Golden World Awards (GWA) initiative, established in 1990, recognizes excellence in public relations practice worldwide in a variety of categories. Recipients of the award take particular pride in the recognition granted to their entry as meeting international standards of excellence in public relations. The Global Contribution Award recognises a campaign with an objective of meeting one of the UN’s 17 Sustainable Development Goals. The overall IPRA Grand Prix for Excellence is presented to the entry judged as representing the highest standards that year. While there are many national and regional PR awards, there is only one truly global scheme: the GWA.