Održana 21. PRO PR konferencija u organizaciji agencije Apriori World

U Beogradu je prošle nedelje održana 21. PRO PR konferencija u organizaciji agencije Apriori World, koju vodi Danijel Koletić, osnivač i predsednik organizacionog odbora PRO PR Globe Awards, ugledni član IPRA.

„Networking in motion” nije samo moto PRO PR konferencije, već i stvarnost koja je okupila više od 30 govornika iz celog sveta.

PRO PR GLOBE Awards – kao deo PRO PR konferencije –  nagrađuje pojedince i gradove koji kroz etički efikasno upravljanje komunikacijom sa uticajem na društvenu zajednicu promovišu i ostavljaju trag u PR industriji kao pojedinci i gradovi koji svojom komunikacijom i sadržajem, vizijom razvoja stvaraju pozitivan publicitet tog grada, koristeći alate za odnose s javnošću u svojoj komunikaciji.

Predsednica IPRA 2024, Nataša Pavlović Bujas, kao počasni gost,  predstavila je IPRA aktivnosti i buduće trendove u PR industriji kroz svoju prezentaciju “PR – NEXT LEVEL”. Sumirajući utiske nakon konferencije, rekla je:

„Izuzetno aktivni učesnici, odlična predavanja i prezentacije, i ponosni dobitnici nagrada – svakako su obeležili konferenciju. Ali još važnije za sve nas je trud Danijela Koletića i PRO PR tima da međusobno povežu profesionalce u regionu, ali i region sa ostatkom sveta”.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs