Nova knjiga iz oblasti odnosa sa javnošću autorke Aleksandre Savić

Za sve one koji se bave odnosima sa javnošću imamo odličnu vest: Aleksandra Savić viši kustos i PR Prirodnjačkog muzeja izdala je knjigu ’’Muzeji u javnosti, javnost u muzejima – muzejski PR – savremeni pristupi’’.

Promocija knjigePromocija knjige održana je 14. decembra 2012. godine, a na promociji su govorili  Slavko Spasić, direktor Prirodnjačkog muzeja; recenzenti prof. dr Mirjana Gligorijević, Ekonomski fakultet u Beogradu; mr Mila Karas, muzejski savetnik u Prirodnjačkom muzeju; Nataša Pavlović Bujas, direktorka agencije “Blumen group” i autorka knjige.

 

Izdavači knjige su: Zavod za udžbenike i Prirodnjački muzej Beograd.

Promocija knjigeOva knjiga na koncizan, jednostavan i dopadljiv način približava čitaocu koliko su odnosi sa javnošću neophodni za funkcionisanje jedne kulturne ustanove kao i koji kanali i sredstva komunikacije mogu da se koriste u  komunikaciji: muzeji-ciljne javnosti. Korisna knjiga za sve one koji se bave odnosima sa javnošću,  za sve one koji nameravaju  da ’’uplove’’ u te vode, ali i za sve ljubitelje kulture i one koji žele nešto više da saznaju o odnosima sa javnošću.

U svakom slučaju, naša topla preporuka!

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs