Nataša Pavlović Bujas u Norveškoj održala predavanja o kulturnoj inteligenciji i generacijskom jazu

Direktorka Blumen agencije Nataša Pavlović Bujas , nedavno je otputovala u Norvešku gde je održala čak dva predavanja. Povod za odlazak i kompetencije koje su je kvalifikovale da upravo ona bude predavač na dve veoma značajne teme, jeste njeno višegodišnje iskustvo u velikom broju oblasti.

Prva radionica nosila je naziv “Kulturna inteligencija” i održana je u organizaciji Udruženja Srba u Rogalandu, u Kulturnom centru i biblioteci u Stavangeru.

Tom prilikom, direktorka Blumena još jednom je istakla da je u pitanju tema važna kako za one koji već žive u multikulturalnim sredinama, tako i za sve nas – jer globalizacija, migracije i ukrštanje kultura utiču i na tržište rada i na organizaciju kompanija i na poslovne uspehe.

Druga radionica koju je Nataša održala odnosila se na generacijski jaz, gde je pojasnila da su generacijske razlike i društvena i poslovna, ali i lična i porodična tema.

Podsećamo, Nataša je u nekoliko navrata u prethodnom periodu održala i više radionica širom Srbije na temu imposter sindroma, odnosno kako nevoljno sabotiramo same sebe, i na koji način se sa ovim sindromom izboriti.

Nataša Pavlović Bujas u svojoj karijeri, kako samostalno, tako i kroz svoju agenciju, stekla je višegodišnje iskustvo i specijalizovala u oblasima marketinga, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga, organizacije događaja, ličnog i poslovnog razvoja, tržišnog pozicioniranja i strateške komunikacije. Radi sa odabranim timom ljudi koji su deo Blumen grupe, i koji vam stoje na raspolaganju.

Ukoliko su vam potrebne konsultacije, možete nas kontaktirati putem mejla: office@blumengruop.rs

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs