Modna kuća “Luna” – druženje u čast osvajanja nagrade ,,Najbolje iz Srbije’’

  IMG_112926. marta 2013. godine u čast osvajanja priznanja “Najbolje iz Srbije” za najbolji lokalni brend u 2012. godini, modna kuća “Luna” iz Požarevca  je u jednoj od svojih radnji u Beogradu organizovala druženje za poslovne saradnike, novinare i prijatelje brenda

“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da sa vama podelimo radost povodom osvajanja nagrade ‘Najbolje iz Srbije’ za najbolji lokalni brend u 2012. godini. Ovo je veliko priznanje za našu firmu i velika satisfakcija za sve zaposlene,” rekla je Biljana Jovanović, vlasnica modne kuće “Luna”, koja ja ovu priliku iskoristila da prisutnima predstavi i novu kolekciju za sezonu proleće/leto 2013. godine.

“Na predloge naših kupaca, u novu kolekciju uveli smo življe boje. Nadamo se da su sada svi zadovoljni ponudom i promenama koje su itekako vidljive, kada je u pitanju garderoba koju nudi “Luna”,’’ dodala je Jovanovićeva.

Svi koji su bili prisutni na sinoćnjem koktelu, mogli su da zatraže i dobiju savet od “Luninog” modnog kreatora, a u čast nagrade svi posetioci imali su priliku da kupuju “Luna” garderobu po specijalnom popustu od 15%.

IMG_1144 IMG_1134 IMG_1120 IMG_1113

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs