Modna kuća ’’Luna’’ dobitnik priznanja ’’Najbolje iz Srbije 2012!’’ za najbolji lokalni brend

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće ,,Luna''U sredu 06.03.2013. godine  u ’’Klubu poslanika’’ održana je svečanost na kojoj su po deveti put dodeljena priznanja ’’Najbolje iz Srbije’’. Priznanje ’’Najbolje iz Srbije’’ za najbolji lokalni brend u 2012. godini dobila je modna kuća ’’Luna’’ iz Požarevca. Cilj ove akcije je promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, istaći i nagraditi prepoznatljive brendove koji su pokretač uspešne privrede i uticati na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima.

Nagrade ’’Najbolje iz Srbije’’ u 20 kategorija dodelili su Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski list Privredni pregled. U konkurenciji za izbor najboljih brendova u Srbiji učestvovalo je više od 100 kompanija.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće ,,Luna'' prima priznanje za najbolji lokalni brendModna kuća ’’Luna’’ nastala je 1990. godine kao mala zanatska radionica. Danas je to kompanija koja zapošljava više od 130 zaposlenih, izrađuje kompletan program ženske konfekcije uz prateći akcesoar i posluje kroz svoj lanac ekskluzivnih maloprodajnih objekata na najatraktivnijim lokacijama u Mariboru, Rogaškoj Slatini, Novom Sadu, Beogradu, Požarevcu, Čačku, Leskovcu, Kragujevcu, Podgorici, Budvi i Bijeljini.

Kao izvozno orijentisana kompanija ’’Luna’’ danas izvozi preko 40% svog asortimana. Lunine kreacije su trenutno prisutne u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Norveškoj. O uspehu modne kuće ’’Luna’’ svedoče i brojna priznanja: Godišnja nagrada Regionalne privredne komore Požarevca (2007. god), Cvet uspeha za ženu zmaja (2008. godine), Regionalna nagrada ’’Biznis partner 2011’’ u oblasti modne industrije, Oktobarska nagrada grada Požarevca za ostvarene izvanredne privredne rezultate (2011. god) i mnoge druge.

Dobitnici priznanja ,,Najbolje iz Srbije 2012!''Nagrade ’’Najbolje iz Srbije 2012.’’ u ostalim kategorijama dobili su: ’’Bambi’’, ’’Nektar’’, ’’Dalija’’, ’’NIS’’, ’’Simpo’’, ’’DIS’’, Slobodna zona Pirot, ’’Lasta’’, ’’Fijat’’, ’’Mona’’, ’’Ikstrim intimo’’, ’’Nestle’’, ’’Iskon’’, ’’Karlsberg’’, ’’Nutriko’’, ’’Jelen pivo’’, ’’Maksima’’, ’’Deleze Srbija’’ a za najbolji lični brend u funkciji promocije Srbije nagrađen je teniser Novak Đoković.

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs