Knjige su u Modi!

Projekat: Nagrada UEPS 2010 Blumen group za klijenta “Luna” u kategoriji: Odnos prema kupcima (CRM)

Period dešavanja: 2010. godine

Opis projekta:
Modna kuća “Luna” je jedan od naših dragih klijenata, koji spada u kategoriju malih i srednjih preduzeća koji posluju u Srbiji ali se uspešno bave izvozom i na tržišta Evrope.

Motivisani 55. Međunarodnim sajmom knjiga, u periodu od 25. do 27. oktobra, 2010. godine, organizovali smo druženje: “Knjige su u Modi!” sa istaknutom književnicom Mirjanom Bobić Mojsilović. Knjževno – modne večeri održane su u “Luna” radnjama u Beogradu, Novom Sadu i Požarevcu. Cilj nam je bio da svojim delovanjem doprinesemo promociji pravih vrednosti, uzdizanju knjige i pisane reči na zasluženu poziciju i omogućimo ljubiteljkama mode i književnosti da svoja interesovanja zadovolje na jednom mestu kao i da dalje gradimo imidž modne kuće “Luna”.

Elementi saradnje
Definisanje i kreiranje interne i eksterne komunikacije, kreiranje korporativnog i imidža brenda, kreiranje strategije prodaje i marketinške komunikacije, kreiranje idejnog koncepta i poruka kampanja, kreiranje mehanizma kampanje, organizovanje i sprovođenje događaja, analiza kampanje.

Pozivnica


Bonus kartica

Fotografije sa događaja u Beogradu i Novom Sadu

Priznanje: Odnos prema kupcima. Biljana Jovanović, direktorka “Luna” i Nataša Pavlović Bujas, Blumen group

Press i web clippingLeave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs