”Liderstvo u izazovnim vremenima” – U Crnoj Gori održan prvi Kongres evropskih menadadžera

Nedavno smo imali čast i zadovoljstvo da u Budvi, u Hotel Splendid Conference & SPA Resort, učestvujemo na prvom Kongresu evropskih menadžera, na kome je bilo prisutno više od 300 učesnika iz 20 zemalja Evrope i regiona.
Tema kongresa: ”Liderstvo u izazovnim vremenima”, sveobuhvatno je i na najvišem profesionalnom nivou obrađena od strane eminentnih predavača i učesnika, među kojima su bile i koleginice i kolege iz Srbije.
Kongres je otvorio predsednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raickovic, a u uvodnom delu kongresa, obratili su se i H.E. Gudrum Štajnaker, NJ.E. ambasadorka Nemačke u Crnoj Gori, Ludger Rame, predsednik Evropske konfederacije menadžera, Dinos Lambrinopolus, predsednik Evropske asocijacije menadžera, Zoran Vitanov, predsednik Asocijacije menadžera Makedonije, Milan Petrovic, predsednik Srpske asocijacije menadžera i Esad Čolaković, menadžer Hrvatske asocijacije menadžera.
Osim izvanrednom organizacijom, gostoprimstvom i sjajnim izborom predavača, pečat ovom kongresu dao je i panel na temu sličnosti i razlika u stilovima rukovođenja menadžera muškog i ženskog pola – panel sjajno vođen od strane izuzetnog Ivice Ivanovića, uz podršku i inspirativna pitanja koleginice Jelene Pavićević, eksperta za komunikacije i odnose s javnošću – danas i preduzetnice i članice UO Asocijacija menadžera Crne Gore.

Networking ovog tipa svakako je uvek značajan i doprinosi unapredjenju poslovanja celog regiona, a o dobroj energiji i entuzijazmu učesnika najbolje govore fotografije u prilogu, kojima su zabeleženi samo neki momenti sa ovog izuzetno značajnog skupa.

Photocredits: Congress of European Managers

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs