Konferencija “eRazvoj 2012”

U petak 23.marta u svečanoj Sali opštine Stari grad u Beogradu, sa početkom u 9h održaće se Konferencija “e-Razvoj 2012” u organizaciji Udruženja “e-Razvoj.

Tema ovogodišnje konferencije je “Perspektiva daljeg razvoja Republike Srbije kroz uspešne primere upotrebe informacionih tehnologija”.

Na konferenciji će se kroz primere dobre prakse i studije slučaja, koji potiču prvenstveno iz domaćeg poslovnog okruženja, ukazati na to da uvođenje savremenih informatičkih rešenja u poslovne tokove i procese, donosi uštede, povećanu efikasnost i konkurentnost, što u aktuelnim uslovima otežanog poslovanja ima veliki značaj za razvoj Srbije

Učesnici su predstavnici državnih, društvenih, privrednih, obrazovnih, medijskih i drugih subjekata koji su u svojim aktivnostima u raznim oblicima delovanja uključeni u razvoj i primenu savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija za potrebe države, privrede, obrazovanja, zdravstva, medijske promocije i ostalih društvenih delatnosti.

Blumen group, kao članica Udruženja e-Razvoj i agencija svesna značaja razvoja informacionih tehnologija, medijski je pokrovitelji ove konferencije.

 

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs