Kompanija Eltec Petrol, klijent agencije Blumen group, dobitnik regionalne nagrade ,,Biznis Partner 2014″

images

 

 

Kompanija Eltec Petrol, klijent agencije Blumen group, osvojila je prestižnu regionalnu nagradu Biznis Partner 2014 i time ujedno potvrdila svoje uspešno poslovanje u regionu i Srbiji.

Tom prilikom, u sredu 18.juna 2014. godine u prostorijama Srpske asocijacija menadžera, organizovali smo i koktel, gde je kompanija Eltec Petrol u prisustvu brojnih zvanica obeležila 45 godina uspešnog poslovanja u regionu i deceniju rada u Srbiji.

Predstavnicima ministarstava, lokalnijh samouprava, NARR, brojnim poslovnim partnerima i medijima ispred kompanije ELTEC PETROL obratili su se gospodin Aleksandar Stanković, direktor ELTEC PETROLA Beograd, prokurista Boštijan Kavčič kao i osnivač kompanije ELETEC MULEJ, gospodin Damjan Mulej,  istakavši da mu je čast i zadovoljstvo što se  nagrada Biznis partner za istrajnost, doslednost i vizionarsko poslovanje danas nalazi u njegovim rukama i da je ona potvrda uspeha pre svega porodice Mulej.

Istorija kompanije Eltec Petrol počinje pre 45 godina u Sloveniji, kada je porodica Mulej osnovala  zanatsku radnju koja se bavila elektro ormarima i elektro instalacijama. Posle niza godina uspešnog poslovanja, na red su došle prve bazične rekonstrukcije i zamene glavne regulacione opreme u toplotnim podstanicama, zbog čega se firma dalje i usmeravala na razvijanje mašinskih instalacija. Krajem 90-tih godina patentirali su prvi elektronski regulator i time utemeljili jedan od osnovih stubova današnjeg poslvanja – Daljinsku energetiku, a potom i  energetsko upravljanje objektima – ugradnju  nove oprema, novih  instalacija sa ciljem manje potrošnje energenata.

Od 2011. Eltec Mulej  postaje deo ELTEC GRUPE i posluje pod nazivom ELTEC PETROL sa sedištem na Bledu u Sloveniji. U oktobru 2013. godine godine, spajanjem kompanija El-Tec Mulej iz Niša i Sagax iz Beograda nastao je ELTEC PETROL BEOGRAD. ELTEC PETROL je jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija u Srbiji (Energy Service Company). Već čitavu deceniju uspešno realizuje projekte ugovaranja energetskih usluga u oblasti efikasne potrošnje energije i obnovljivih izvora energije u javnom sektoru, uslužnom sektoru i industriji. Pruža celovita rešenja efikasne upotrebe energije pri planiranju, izgradnji, obnovi i upravljanju objektima sa ciljem održivog razvoja.

CapturejjjjCaptureeltecMIFO1985

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs