Još jedan concept store Modne kuće ,,Luna” u Beogradu

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica ,,Lune” i Hilda Torkhlisten, partner brenda „Luna“ u Norveškoj(desno).

Lancu ekskluzivnih maloprodajnih objekata modne kuće „Luna“ , u četvrtak, 09. avgusta, pridružio se još jedan„Luna“concept store u samom srcu Beograda.

Svečanom otvaranju na najatraktivnijoj lokaciji u Knez Mihailovoj ulici 29u Beogradu, prisustvovali su brojni predstavnici uglednih firmi i institucija, kao i predstavnici medija.Program otvaranja vodila je voditeljka Danijela Pantić, a prisutnima se obratila i Hilda Torkhlisten, partner  brenda „Luna“ u Norveškoj.Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica „Lune“, pozdravila je prisutne dame naglasivši da je ovim napravljen još jedan značajan korak u razvojuprestižne modne kuće, koja uspešno posluje i na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Norveške.

Poštovaoci Luna brenda uživali su i u plesnom performansu i šopingu uz koktel i popust na najnovije modele iz kolekcije jesen 2012. Među njima bili su i članovi grupe „Neverne Bebe“ sa kojima „Luna“ ima dugogodišnju saradnju, kao i brojne ličnosti iz sveta biznisa i kulture.

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs