GODIŠNJI EDUKATIVNI SKUP U LUNI

Proteklog vikenda, 19. i 20. marta, za klijenta modnu kuću LUNA, organizovali smo peti, godišnji skup menadžmetna i prodavaca svih maloprodajnih objekata LUNE u Srbiji i regionu – BiH, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija.

Ovaj skup, ne samo da je prilika za međusobno upoznavanje prodavaca, razmenu iskustava i sagledavanje rezultata i planova za naredni period, već je i edukativna platforma u okviru koje u saradnji sa predstavnicima LUNE i spoljnim stručnim saradnicima i predavačima, nastojimo da učesnicima pružimo dodatna znanja, savete, preporuke za unapređenje prodaje i odnosa prema kupcima, za efikasnu i efektivnu komunikaciju kompanije i brenda LUNA u različitim segmentima.

Kako je i ove godine skup održan u sedištu modne kuće LUNA u Požarevcu, učesnice su bile u prilici da obiđu proizvodni pogon, upoznaju se sa radom dizajnerskog i kreativnog centra, kao i planovima za novu sezonu.

Za modnu kuću LUNA koja se tokom 26 godina rada pozicionirala kao  jedan od lidera u tekstilnoj industriji Srbije, ali i regionu, ključni faktor uspeha leži upravo u ljudima, njih preko 180 zaposlenih u sistemu, pa je i ulaganje u zajednički i individualni razvoj jedan od imperativa u poslovanju.

lunaaaa

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs