Dame damama – veče mode i vina u modnoj kući ,,LUNA”

U utorak, 28. oktobra 2014. godine u beogradskoj ,,Luna“ radnji na Trgu Nikole Pašića, modna kuća ,,Luna” u saradnji sa damama iz vinarije ,,Aleksić” priredila je veče uživanja u modi i vinu za svoje kupce, predstavnice diplomatskog kora, kao i uglednih poslovnih udruženja – Međunarodnog kluba žena, Udruženja poslovnih žena, Srpske asocijacije menadžera, i predstavnike medija.

U prisustvu ambasadorke Indije, Njene Ekselencije Narinder Chauhan,  i ambasadorke Australije, Njene Ekselencije Džulije Fini, vlasnica modne kuće ,,Luna“, Biljana Jovanović, pozdravila je prisutne dame i pozvala ih da se međusobno upoznaju, razmene iskustva i učvrste veze.

„Luna i vino“ je samo jedan u nizu događaja koje svake sezone organizujemo za naše verne kupce, saradnike i prijatelje. Večeras nastavljamo tradiciju okupljanja na kojima se družimo, učimo, gradimo i negujemo veze jedne sa drugima. Za nas iz ,,Lune“ ovo je početak svojevrsne turneje, jer će naš modni i vinski ,,karavan” uskoro posetiti  ,,Luna” dame u Novom Sadu, Požarevcu, Šapcu, Čačku, Kragujevcu, Leskovcu i na Zlatiboru – istakla je Biljana.

,,Luna” je kompanija posvećena ženama u svakom smislu –  kreira za žene, ali u izuzetno visokom procentu i zapošljava žene, na šta je veoma ponosna.

Ideja vodilja prilikom stvaranja modne kuće “Luna” bila je i ostala ista: kreirati odeću za dame koja će istovremeno zadovoljiti estetsku formu i aktuelne modne trendove, ali nikako na uštrb udobnosti i kvaliteta. Za dame sigurne u sebe koje u svojoj ženstvenosti uživaju.

Blumen group (ženski) tim sada već tradicionalno, petu godinu za redom, učestvovao  je u organizaciji događaja za modnu kuću ,,Luna” i  ujedno uživao sa ostalim damama u jednoj nesvakidašnjoj ,,degustaciji” vina i ,,Luna” modela na jednom mestu.

Abasadorka Australije u Srbiji Ms. Julia Feeney Ambasadorka Indije u Beogradu NARINDER CHAUHAN i vlasnica modne kuce Luna Biljana Jovanovic Degustacija vina Direktorka Blumen Group Natasa Pavlovic Bujas, Ambasadorka Australije Julia Feeney, Vlasnica Lune Biljana Jovanovic , Ambasado Dragana Janjic i pomocnica Kreativni tim Lune

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs