DA MALI PORASTU!

Mala i srednja preduzeća su u fokusu našeg rada duže od dve decenije, jer i sami znamo kako je i koliko i teško i izazovno postojati na tržištu, ostvariti očekivanja kupaca/klijenata, graditi svoj brend, ali i graditi svoju unutrašnju strukturu.

Ponekad znaš šta ti treba – ali ne znaš sa kim ili kako. Ponekad znaš sa kim, ali nisi siguran ka čemu ideš i šta ti je trenutno potrebno. Ponekad znaš i šta i sa kim – ali ne znaš kako.  Ponekad sve to znaš – ali želiš podršku, jer nisi sam/a I ne treba sam/a.

Naučili smo – vremenom – da najteži korak preduzetnicima i menadžerima nije doneti odluku već – : tražiti pomoć, postaviti pitanje, definisati i ostvariti cilj u realnom vremenu, ali sa realnim resursima (vreme, ljudi, budžeti).

Mnoga su pitanja ista – godinama, ali mnoge se dileme množe onako kako se ubrzano razvijaju i postaju sve kompleksniji i marketing i komunikacije i potrebe potrošača i samo tržište.

Zbog toga smo otvorili mejl adresu: damaliporastu@blumengroup.rs, da pitate sasvim slobodno i podelite svoje dileme sa nama, jer naša komunikacija ostaje među nama.

I kao i uvek do sada – što znamo odgovorićemo, što ne znamo – znamo ko zna, pitaćemo ili ćete vi pitati. Jer delimo znanja i iskustva i radimo zajedno na zajedničkom rastu i razvoju.

DA MALI PORASTU!

Vaš Blumen tim

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs