Blumen group na Biznis forumu preduzetnika Srbije i Hrvatske

Biznis forum preduzetnika Srbije i Hrvatske održan 25. novembra u Zagrebu u Gospodarskoj komori Hrvatske, okupio je predstavnike 40 hrvatskih i više od 70 srpskih preduzeća, instituta, banaka i regionalnih komora.  Biznis forum otvorili su predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, a događaju su prisustvoval i predsednik Privredne komore Srbije, Miloš Bugarin i predsednik Hrvatske gospodarske komore, Nadan Vidošević.

Među 130 privrednika, učesnika ovog foruma, predstavio se i Blumen group.

Prema ocenama analitičara poslednju deceniju odlikuje pozitivan razvoj ekonomskih odnosa Srbije i Hrvatske, stoga ovaj Biznis forum predstavlja put nove političke i ekonomske saradnje dve zemlje.  Naime, ova dva tržišta međusobno su kompatibilna, a primetan je i veliki potencijal zajedničke saradnje Srbije i Hrvatske na putu razvoja regionalne ekonomije. Zato će obe zemlje raditi na sprečavanju diskriminacije hrvatskih i srpskih firmi na tržištima Srbije odnosno Hrvatske.

Verujući u princip rada zasnovan na  međusobnom poverenju  gradimo dugoročne poslovne i ljudske veze na tržištima Hrvatske i Slovenije. Zato  prepoznajemo značaj srpsko-hrvatske saradnje i  težimo njenom razvoju.

Leave a reply

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs