’’Blumen group” dobitnik nagrade ”Biznis Partner 2013 Special”

U četvrtak 13.06. u hotelu ”Metropol” održana je svečana ceremonija dodele godišnjih priznanja ”Biznis Partner 2013’’ najuspešnijim kompanijama i institucijama iz sveta bizisa. Agencija ”Blumen group” ovogodišnji je dobitnik priznanja ”Biznis partner 2013 Special” i jedina je agencija u Srbiji i regionu koja je do sada dobila ovo prestižno priznanje za doprinos razvoju kreativnih industrija.

Devetnaesti put za redom kompanija ”Mass Media International” u želji da afirmiše kompanije koje se u svom poslovanju vode visokim profesionalnim strandardima i čvrstim etičkim normama, dodeljuje nagradu ”Biznis partner”. Dobitnici ove nagrade, koja je tokom godina postala prestižno poslovno, stručno i javno priznanje su najbolje kompanije i institucije koje su u svom poslovanju postigle zavidan nivo, prihvatajući i primenjujući osnovni moto: ”U biznisu kao i u životu najvažniji je partner”.

Ono što nagradu ”Biznis partner” čini drugačijom, posebnom i značajnom jeste što kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da ispinjavaju sledeće kriterijume: profesionalnost u poslovanju, dobra poslovna saradnja, etičnost u poslovanju, poslovni rezultati, izuzetan kvalitet proizvoda/usluga, visok stepen zadovoljstva potrošača, tržišni i marketinški pristup, odgovornost za šire društvene interese, podrška lokalnoj zajednici, ekološki imperativi okruženja.

Kategorije u kojima se dodeljuje nagrada Biznis Partner su sledeće: Regionalni Biznis Partner 2013, Biznis Partner 2013, Media Biznis Partner 2013 kao i specijalne nagrade: Eko-Biznis Partner 2013, Biznis Partner plus 2013, Edu-Biznis Partner 2013, Biznis Partner Extra 2013, Biznis Partner Special 2013.

Agencija ”Blumen group” koja je prošle nedelje od strane Društva Srbije za odnose sa javnošću proglašena za agenciju godine u kategoriji malih i srednjih agencija počastvovana je što se i ovoga puta našla u društvu najboljih i što je dvadesetogodišnji rad i saradnja sa velikim brojem uglednih klijenata u našoj zemlji rezultirao prestižnim priznanjem ”Biznis partner”.

IMG_0211 6 2

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs