Blumen group daje svoj doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji

Agencija ‘Blumen group”, kao društveno odgovorna kompanija, daje svoj doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji i pobednicama ovogodišnjeg konkursa ”Cvet uspeha za ženu zmaja 2012”, koji organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije, dodeljuje poklon u vidu analize njihovog dosadašnjeg poslovanja i predloga za unapređenje istog u narednom periodu. Edukacija je jedan od ključnih preduslova da bi se žene opredelile za  razvoj sopstvenog biznisa ali i veoma važan faktor opstanka u sadašnjim tržišnim uslovima, pa je agencija ”Blumen group”, vođena i sopstvenim dugogodišnjim iskustvom na tržištu, odlučila da ovogodišnjim dobitnicama pruži besplatnu edukaciju i doprinese njihovom uspešnijem poslovanju u narednom periodu.

 

Udruženje poslovnih žena Srbije, po šesti put je dodelio priznanja najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji. Udruženje broji preko 200 članica koje razvijaju sopstveni biznis u najrazličitijim oblastima poslovanja i koje putem članstva u ovom udruženju nastoje da ohrabre i druge žene da pokrenu sopstveni biznis, ali i da međusobno razmenjuju znanja i iskustva koji su neophodni da bi se postojeći biznis unapredio.

Nagrade ”Cvet uspeha za ženu zmaja” su i ove godine dodeljene u dve kategorije i jednoj potkategoriji: Lisa Radmila Brown vlasnica izdavačkog preduzeća ”The english book” iz Beograda dobila je priznanje za ”najevopskiju žensku firmu”, Jovana Jakovljević suvlasnica i izvršna direktorka preduzeća ”Nopal lux” iz Bačke Palanke dobila je nagradu za ”najbolji model zapošljavanja’. U potkategoriji ”samozapošljavanje” dobitnice su: Biljana Planić vlasnica T.A. ”Atos” iz Kragujevca i Emina Srna vlasnica optičarske radnje ”Optikum visus” iz Prijepolja.

Agencija ’’Blumen group” je, u saradnji sa istraživačkom agencijom „Masmi“, preduzetnicama dobitnicama nagrade ”Cvet uspeha za ženu zmaja 2012” poklonila inicijalni projekat koji obuhvata pregled i analizu tržišne pozicije kompanije i proizvoda, „mystery shopping“ – ispitivanje zadovoljstva korisnika proizvoda (ili usluga), predlog moguće komunikacione strategije i aktivnosti vezanih za jačanje tržišne pozicije i reputacije kompanije, kao i mogućnosti informisanja, edukacije i saradnje sa ekspertima u tržišnom pozicioniranju u Srbiji, Balkanskoj regiji i šire.

Direktorka agencije ”Blumen group” Nataša Pavlović Bujas je i članica Udruženja poslovnih žena Srbije, pa na ovaj način dolazi do izražaja i solidarnost žena preduzetnica i želja za unapređenjem poslovanja svake od njih.

 

 

Beograd, 11000 Radoja Domanovića 16 | office@blumengroup.rs